Ny tjänst: Kundkraft pressar försäkringsbolagen!

by

Som försäkringstagare har du individuella behov men alla har ett gemensamt mål, att få en bra bil- och hemförsäkring till ett bra pris.

Nu lanserar vi en ny tjänst: Vi samlar ihop alla som vill ha bättre försäkring till ett billigare pris och låter försäkringsbolagen lägga anbud. Sedan får kunden välja bästa möjliga försäkring.

I mer än tio år har Kundkraft pressat elpriserna åt hundratusentals hem. Vid sidan om el utgör försäkringar och bolån de största fasta utgifterna för hushållen. Precis som med el domineras försäkringsmarknaden av ett fåtal stora aktörer som tjänar på passiva kunder. Resultatet blir högre premier för passiva kunder och högre vinster för bolagen.

Ingen vill bli jämförd och pressad till att sänka sina priser. Men om inte vi konsumenter gör det, vem gör det åt oss? Försäkringsbolagen? Nej, uppenbart behövs det mer Kundkraft.

Så här har vi gjort

Våra krav är att alla ska ha ett bra skydd, låga självrisker och höga ersättningsnivåer vid skada. Vi presenterar våra medlemmars försäkringsbehov för alla försäkringsbolag och låter dem lämna anbud för att få våra medlemmar som kunder. Sedan återkommer vi till medlemmarna och hjälper till att utvärdera offerterna för att välja bäst försäkring.

Eftersom vi är Kundkraft kommer vi att göra om upphandlingen varje år och påminna våra medlemmar när det är dags att förnya sin försäkring. Allt för att du ska slippa fastna i dyra rutinmässiga val.

Kan vi förbättra din hem- och bilförsäkring? Låt oss försöka!

Anmäl dig genom att registrera dig på vår hemsida www.kundkraft.se/forsakring

 

Lämna en kommentar